Φιλική νίκη

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Άλλες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά.
-------------------------------------------------------------------------------
 
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Εθνική Ελπίδων στο σημερινό νικηφόρο 1-0 επί της Λετονίας στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας.
 
Η πολύ καλή παρουσία επιβραβεύτηκε με νίκη στην πρώτη παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα στον πάγκο της Εθνικής μας.
 
Το σκορ θα μπορούσε μάλιστα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.
 
Οι νεαροί διεθνείς μας ξεκίνησαν το παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς και προσπάθησαν να δημιουργήσουν από νωρίς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν.
 
Η πρώτη καλή προϋπόθεση για γκολ δημιουργήθηκε στο 19’. Τότε μετά από εκτέλεση κόρνερ το γυριστό του Γιάννη Παχίπη απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Λετονίας.
 
Στο 21’ δυνατό σουτ του Εγγλέζου απέκρουσε σε κόρνερ ο Λετονός τερματοφύλακας. Με την εκτέλεση του ο προωθημένος Ανδρέας Κυριάκου με εξαιρετική προσπάθεια άνοιξε το σκορ (1-0) για την Εθνική μας.
 
Στο 42’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εγγλέζου ο Λαϊφης έπιασε δυνατή κεφαλιά που έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Λετονών.
 
Στο πρώτο μέρος οι διεθνείς και ιδιαίτερα στα πρώτα 35 λεπτά επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και σε κανένα στάδιο δεν απειλήθηκε σοβαρά η εστία του Κωνσταντίνου Παναγή.
 
Στην επανάληψη η ομάδα μας διατήρησε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 67’ η δυνατή κεφαλιά του Μουχτάρη έφυγε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων μας σε μια από τις καλύτερες επιθετικές μας στιγμές.
 
Στο 88΄δυνατό σουτ του Ανδρέα Παναγιώτου από πλάγια θέση εξουδετέρωσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Λετονίας.
 
Η τεχνική ηγεσία πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές όμως η ομάδα μας σε κανένα στάδιο δεν έχασε τη συνοχή της.
 
Η Εθνική μας αγωνίστηκε με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες της και ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής Λούκας Χατζηλούκας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.
 
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Παναγή (82’ Κ. Παναγιώτου), Κοσμά (46’ Τζιάμμας), Θεμιστοκλέους, Α. Κυριάκου (46’ Μουχτάρης), Λαϊφη, Π. Θεοδώρου (82’ Κατελάρης), Εγγλέζου (72’ Αντωνίου), Φροξυλιά (72’ Α. Παναγιώτου), Χαραλάμπους (64’ Φράγκου), Παχίπη (46’ Π. Κωνσταντίνου), Κρ. Ανδρέου (82’ Λίλλης).
 
Στο 80΄αποβλήθηκε ο Σλάμπε και οι Λετονοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.
 

*Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Αναστασίου.


«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και χωρίς να κινδυνέψουμε σε κανένα στάδιο του αγώνα δίκαια φτάσαμε στη φιλική νίκη.
 
Τα παιδιά έδειξαν πως διαθέτουν και το  ταλέντο και τη διάθεση και μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια για τη συγκρότηση μιας νέας ομάδας.
 
Μια νέα προσπάθεια που πιστεύω ότι θα δώσει νέους ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ανδρών», δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Λούκας Χατζηλούκας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent